TIKIN SVET


Pozdravljeni v Tikinem svetu domišljije. V njem se mešata ljubezen do rastlin in ljubezen do zemlje. Iz gline pod mojimi prsti nastaja keramika, ki postane celota šele, ko se zlije z rastlinami. To je poseben košček vrta. Tikin svet.četrtek, 18. november 2010

Veverice dobivajo barvo


Ko rišem ilustracije, imam rada tišino, zato najrajši rišem ponoči, ko se vse umiri. Čisto drugače je, ko jih začnem barvati. Takrat rada poslušam glasbo in tudi dnevna svetloba mi je ljubša od svetilke. Barve drugače žarijo podnevi.


7 komentarjev:

 1. Ooo, to bo nekaj čudovitega za male bralce.

  OdgovoriIzbriši
 2. Super ilustracija, prečudovit pravljični svet tvojih ilustracij.
  Sem si ogledala tudi starejše objave in moram reči da sem navdušena nad risbami, barvami in predvsem tem, da so ilustracije take kot jih predstavlja realnost, ne popačene figure, iz katerih ne moreš razbrati ali je "po ta novem krava v barvi milke al je taka kot na kmetih".

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepo, lepo, lepo,... Ko vidim kaj takega si vedno želim da bi znala risati...ah moje sanje...

  OdgovoriIzbriši
 4. Vau! Fantastične so!!! <3

  OdgovoriIzbriši
 5. Danes sem si ogledala tvojo stran. Noro dobri izdelki.
  Veverice :)) kako lepoooo.

  OdgovoriIzbriši
 6. Ti verjamem, da rada delaš v miru in tišini. Odlično tole napreduje.

  OdgovoriIzbriši
 7. Občudujem to krasno veveričjo družinico, ki je nastala izpod tvojih pravljičnih rok. Dobrikam se ji čisto po mačje in jih vabim v našo pravljično deželo Palčkov, pa mama veverica noče niti slišati. Najbr je ta dežela, ki jo ustvarjaš zanje še bolj pravljična od naše Palčje :o)))

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...