TIKIN SVET


Pozdravljeni v Tikinem svetu domišljije. V njem se mešata ljubezen do rastlin in ljubezen do zemlje. Iz gline pod mojimi prsti nastaja keramika, ki postane celota šele, ko se zlije z rastlinami. To je poseben košček vrta. Tikin svet.



nedelja, 20. februar 2011

Licitacija za projekt fototerapije

Na Facebooku poteka licitacija izdelkov ustvarjalk in ustvarjalcev, ki bi radi pomagali Jožici pri realizaciji njenega projekta.

Tukaj lahko licitirate in postanete lastnik keramične mačke, sredstva od prodaje bodo šla na račun namenjen fototerapiji.


























































Lepo vabljeni vsi ustvarjalci, da se pridružite z licitiranjem svojih izdelkov na Facebooku. Na svoj profil dajte sliko in opis izdelka. Doličite rok licitacije (en teden)   in tisti, ki bo dal največ, mu bo Jožica poslala TRR, kamor bo nakazal denar. Ko bo denar nakazan, mu bo ustvarjalec poslal izdelek po pošti. Jožica bo o projektu pisala tudi blog in vas tako sproti obveščala.

Lepo povabljeni vsi, ustvarjalci in kupci izdelkov!

8 komentarjev:

  1. Enkratno si se to spomnila in upam, da se bo pridružil še kdo. Se bom tudi sama potrudila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična ideja! Bo treba malo pobrskat po ustreznih izdelkih :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Ah, pa smo spet tam, ko je obvezen fb profil!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za ustvarjalno idejo, Saša! Ni mi prišla na misel in tako vesela sem tvoje pobude in tvoje pripravljenosti, da spodbudiš še druge.
    Verjamem, da bo vaša podpora obrodila sadove in komaj čakam, da vam bom poročala, kako napredujemo. Najtežje bitke bijemo sedaj, na začetku, a upam, ko bodo vidni tudi pozitivni rezultati, bo lažje.
    Zato hvala tudi za vašo moralno podporo in pozitivno energijo, ki mi zagotovo pomaga, da vztrajam naprej in ne obupam :)
    Hvala in srečno! Mačko bo zagotovo kdo z veseljem udomačil in verjamem, da bo tudi v njegov dom prinesla neizmerno veselje :)!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasnoooo...
    Slučajno sam naišla na tvoj blog i ostala oduševljena.
    Navrati na moj blog čeka te nagrada.
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  6. No meni se nekatere stvari pečejo (glina) če bodo brez razpok.. se pridužim.

    *



    Za navodila bom poprosila, ker FB ni moje področje...

    OdgovoriIzbriši
  7. Dobro je delati dobro. Sem članica študijskega krožka Odejice sreče in bom tvojo objavo in Jožičino delo predstavila še ostalim članicam, kajti lepo bi bilo postati košček v tem mozaiku lepega in dobrega ...

    Vse dobro ...

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...