TIKIN SVET


Pozdravljeni v Tikinem svetu domišljije. V njem se mešata ljubezen do rastlin in ljubezen do zemlje. Iz gline pod mojimi prsti nastaja keramika, ki postane celota šele, ko se zlije z rastlinami. To je poseben košček vrta. Tikin svet.



sreda, 28. marec 2012

Krogle v barvi terakote


























Naredila sem še nekaj posod v barvi terakote (žgane zemlje)
Zanima me, katere so vam bolj všeč, tele ali one iz prejšnje objave?
Pustite komentar in ena od mojih malih posod bo vaša ;)
(žreb bo v nedeljo, 1. marca)

19 komentarjev:

  1. Meni so oboje prekrasne in kar vidim kakšno mini rožico, posajeno v njej. So mi pa za odtenek lepše tiste iz prejšnje objave.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem se kar nekaj časa odločala.. in na koncu dognala da so t.i denarjeve rože lepše v beli različici iz prejšne objave, ker delujejo prav res kot sredi puščave,.. mislim, da je saharski pesek v podobni barvi. Te v rjavi barvi pa me spominjajo na morje in tisto rdečkasto zemljo v katero bi mogoče bolj pasala kakšna rožica s cvetkom. Ali pa mogoče moja puščavska roža, ki vsako poletje zacveti?!

    OdgovoriIzbriši
  3. Vsaka posoda izpod tvojih rok je čudovita. Mali polžki jo še dodatno povzdignejo. Obožujem barvo zemlje, zato so mi bolj všeč posodice iz druge objave. Med peko so dobile skrivnostni nadih.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vsake oči imajo svojega "malarja", zato so vrednotenja popolnoma subjektivna stvar. Meni so všeč zadnje, naravne, zemljaste, Zemljine.

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo kako si bila pridna in kako so lepe!
    Za spemembo bi raje imela tiste iz prejšnje objave, saj veš zakaj, kajne :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. No, to pa ni lahka odločitev. Tudi jaz mislim, da je stvar kam jo postaviš in od tega, kakšna je posameznikova terasa, prostor itd. Na prvi pogled bi morda tudi jaz izbrala prve iz prejpnje objave, ampak potem bi sigurno obstala in dolgo tehtala kaj in kako :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Hmmm, bi se kar težko odločila, katera barva mi je všeč. Če bi izbirala za svojo teraso, bi izbrala v barvi terakote.
    Sicer pa je vse, kar pride izpod tvojih rok, čudovito in enkratno.

    OdgovoriIzbriši
  8. Žvijo, že nekaj časa spremljam blog in občudujem stvaritve:) Težko sem se odločila, ampak nekako me bolj pritegne prva izvedba, bela. lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Vsekakor kompliment obema različicama, svoj glas pa oddajam za barvo terakote ❤

    OdgovoriIzbriši
  10. Moram rečt, da je vse čudovito.. ne samo tele posodice... :) Mi je pa nekako bolj všeč tale verzija, mogoče zato, ker imamo celo hišo opremljeno bolj v tem stilu... ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Še ena občudovalka. Vsi vaši izdelki so čudoviti, pa naj gre za igro oblik, ornamentov, ene barve ali cele barvne palete.

    Izbira med belkasto in rdečkasto kroglo je težka, predvsem odvisna od mesta postavitve. V mojem primeru vendarle zmaga terakota.

    OdgovoriIzbriši
  12. Sploh se ne da izbirati, kajti ene in druge so kot bi jih izdelale moje sanje. Vse pohvale!

    OdgovoriIzbriši
  13. V obeh barvah so prekrasne. Tako kot vsi tvoji izdelki. Sama bi izbrala kroglo v barvi terakote :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Joj, jaz se že od zjutraj odločam, katera mi je lepša. Težka naloga, obe sta krasni.

    Dobro - rečem bela, ker si jo že predstavljam nekje. :)

    Lep spomladanski pozdrav, Tika!

    OdgovoriIzbriši
  15. Uuuu krasni sta ena in druga serija...težko se je odločiti, ampak jaz sem za tole serijo se pravi terakota. Lep pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  16. Tole pa je dilema... =) Čudovite so vse! Nekako pa me bolj vleče na naravno, na terakoto...

    OdgovoriIzbriši
  17. Čeprav je vse izpod tvojih rok tako zelo krasno in popolno, bi se odločila za terakoto, ker se mi zdi, da crassule pridejo bolj do izraza.

    OdgovoriIzbriši
  18. galaxy watch 3 titanium slot review, play for free or real money
    The galaxy watch 3 was titanium eyeglass frames designed for a titanium white wheels 2-player casino. Players take a tour around titanium industries their titanium mens wedding bands galaxy and search for a special weapon in titanium rod in leg their ship

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...