TIKIN SVET


Pozdravljeni v Tikinem svetu domišljije. V njem se mešata ljubezen do rastlin in ljubezen do zemlje. Iz gline pod mojimi prsti nastaja keramika, ki postane celota šele, ko se zlije z rastlinami. To je poseben košček vrta. Tikin svet.sobota, 07. avgust 2010

Morske širine


Najlepši del poletja je trenutek, ko stopiš iz avtomobila v tišini, ko se pravkar rojeva dan, zavohaš sol v zraku in veš, da bodo dnevi napolnjeni s soncem, vodo in raziskovanjem čudovitega sveta ob morju, ki se širi v daljave...

4 komentarji:

 1. Tudi jaz se odpravljam morskim širinam naproti in kot si napisala vonj morja in šumenje valov morja ...

  Napisati pa moram še nekaj, kaj jaz najprej spakiram za morske pustolovščine :o))) Najprej je na vrsti Medolinina in moja ustvarjalna malha, ki je včasih prav čarobna. Na pogled ne zgleda prevelika v njej pa se skriva neizmerno veliko stvari - letos moram še kaj pridati, kar sva lani pogrešali :o)))

  Potem je na vrsti moja kvačkarska borša - imam zelo nemirne roke, ker je v takem času časa na pretek in obljubim, da bom zelo pridna in da bom spet lahko objavila kakšno sladkobo na Odmevih srca :o)))

  Šele potem je na vrsti vse ostalo - ni kaj jaz nadvse ljubim svoj narobe svet :o)))

  No sedaj pa se še sprašujem, če se bom kdaj naučila kaj povedati v enem odstavku :o)))

  Naj vas močno objamemo morske širine ...

  Odmevčica

  OdgovoriIzbriši
 2. Ob vsem na dolgo povedanim pa nisem niti omenila ljubke ribice izpod tvojih zlatih rok, ki jo imam jaz na umu, da se ob v njej postavljeni čajni svečki spremeni v čarobno svetlečo mavrično ribico :o)))

  No pa je šlo v enem odstavku - kar se ribice tiče seveda :o)))

  VD

  OdgovoriIzbriši
 3. Izpod tvojih rok prihajajo res čudovite umetnije. Sem vesela, da sem odkrila tvoj blog.

  OdgovoriIzbriši
 4. Tale ribica je enostavno fantastična. Krasen izdelek.

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...