TIKIN SVET


Pozdravljeni v Tikinem svetu domišljije. V njem se mešata ljubezen do rastlin in ljubezen do zemlje. Iz gline pod mojimi prsti nastaja keramika, ki postane celota šele, ko se zlije z rastlinami. To je poseben košček vrta. Tikin svet.sreda, 06. april 2011

Pomoč Japonski

Vsi smo biti pretreseni ob katastrofalnem potresu na Japonskem. Posledice bodo še dolgo prisotne, najhuje pa je za tiste, ki so v nesreči izgubili najdražje. Moja blogerska prijateljica Maki ima srečo, saj so njeni sorodniki in prijatelji živi in zdravi. Odločila se je in izdelala 1000 malih ptičkov, katerih izkupiček od prodaje bo namenila za odpravo posledic katastrofe. Idejo je dobila v legendi o 1000 papirnatih žerjavih. Če želite z nakupom ptičkov pomagati, kliknite tukaj.

Moji ptički so včeraj prispeli po pošti:
Zdijo se mi kot male taščice, kot mali kamenčki v mozaiku dobrih del.

Na Japonskem so bili zelo prizadeti tudi lončarji in keramiki. Pravi umetniki svoje obrti so v trenutku ostali brez vsega. Z ekipo keramikov in lončarjev  Etsy Mud Team, katere član sem tudi sama, smo se odločili donirati izdelke in tako pomagati svojim stanovskim kolegom. Moj prispevek si lahko ogledate in kupite tukaj.

5 komentarjev:

 1. Čudoviti so in so res delček ogromne pomoči, ki so jo ti ljudje potrebni. Čudovita oseba si, da sodeluješ v teh projektih.
  Objemček s severa.

  OdgovoriIzbriši
 2. Tika v navezi z Japonsko:

  Tista
  Izjemna & Iskrena
  Keramičarska
  Aktivistka

  Lepo je videti ljudi, ki še znajo odpreti dlan in nahraniti ptičke.

  Nisem najbolj vešča mednarodnih spletnih nakupov. Če se bo še kdo odločil za simbolično gesto, se mu z veseljem pridružim ♥

  OdgovoriIzbriši
 3. Super ptički za super lepo potezo - veliko uspeha vašemu Etsy timu!

  OdgovoriIzbriši
 4. @Piščanček: Hvala za pesmico!

  OdgovoriIzbriši
 5. Bravo, res si prava ambasadorka.

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...